Veelgestelde vragen

Heeft de trap een kwartdraai? Heb je twijfels over de elektrische aansluiting? Onze professionele mensen komen graag ter plaatse de mogelijkheden bekijken en zullen je overtuigen van de beste oplossing voor jouw situatie.

De lengte van de trapleuning wordt van de eerste trapneus tot de laatste trapneus gemeten. Ledrailing handgreep meten
We maken het mogelijk om de leuning doorlopend te maken in de hoek. Wens je 2 aparte delen, moeten er 2 voedingskabels worden voorzien.
Er is uiteraard een voedingskabel noodzakelijk. Is er een technische ruimte, berging of garage aan de andere kant van de muur? Is er ruimte onder de trap? We zoeken samen naar een oplossing!
Is er op dezelfde muur of in dezelfde ruimte nog verlichting aanwezig? Kijk na welke led kleur deze heeft. Standaard warm wit (3000K) is de meest neutrale keuze.
In de handgreep zit geen bediening ingewerkt. Hiervoor moet een bestaande schakelaar de transfo in de hoofdkast schakelen. Er zijn ook mogelijkheden met draadloze bewegingssensoren of schakelaars om in renovatie een oplossing te bieden.
4 tot 6 weken na opmeting is de handgreep geplaatst en aangesloten.
Er moet een transfo worden voorzien van 24V DC (gelijkstroom). De totale lengte van de handgreep bepaalt het nodige vermogen. Hou rekening met 15W per lopende meter.
We werken met metalen profiel van 40 x 20mm Deze ligt aangenaam in de hand. Afwijkende afmetingen kunnen op aanvraag.
Met voldoende elektrische kennis en basismateriaal kan je zeker zelf aan de slag. We bezorgen een handleiding met instructies om je bij te staan.
led light lead
Scroll naar boven